Fixa uteplatsen i sommar

Nu när sommaren är här har förmodligen de flesta börjat bege sig ut till sina uteplatser för att njuta av sommarvärmen. Är man en utav de lyckliga som har en uteplats, vill man förmodligen inreda den fint. Har man ingen uteplats, är det hög tid att bygga en.

162659-patio-of-a-villa

På vlt.se kan man läsa om att kunderna fullkomligt stormar in till möbelbutikerna nu när solen äntligen är här för att köpa inredning till sina uteplatser. De som jobbar på möbelbutikerna tror att så fort folk känner att det börjar bli sommar, vill de antingen komplettera sitt möblemang eller köpa ett helt nytt. Stilmässigt är det i vår och sommar ljusa färger som gäller på utemöblerna. Och man vill även ha lättskötta möbler som kan stå ute när man tar in dynorna vid regn.

Uteplats med det lilla extra

Att verkligen rusta upp och inreda sin uteplats med en massa olika möbler och tillbehör är populärt. Det ska kännas lyxigt och inte bara som en uteplats utan som ett andra vardagsrum där man verkligen vill hänga hela sommaren. För att skapa känslan av det där lilla extra är det många som köper ett spabad eller en badtunna att ha på uteplatsen. Är man ute efter en sådan kan man bland annat köpa lyxiga spabad från Badspecialisten. För att se hur utbudet ser ut hos Badspecialisten kan man exempelvis besöka deras hemsida eller svänga förbi deras Facebook-sida.

Bygg en uteplats

Är man en utav de stackare som faktiskt inte har en uteplats, går det faktiskt att bygga en. För den händiga personen går det till och med att bygga en på egen hand. På op.se ger man tipsen på hur man gör. Till att börja med bör man alltid kolla upp om uteplatsen kräver bygglov eller inte. Räknas den som en tillbyggnad, krävs alltid bygglov.