Höj värdet innan försäljning av bostad

Bostadsmarknaden har haft sina upp och nedgångar under de senaste åren, men nu börjar den åter att vakna till liv igen. Planerar du att sälja kan det vara en god idé att försöka höja värdet på bostaden i god tid. Att göra en full renovering kan vara kostsamt, men det finns många mindre medel som fortfarande ger ett bra resultat och ökar värdet.

tegel rum och trägolvAtt sälja en bostad är inte det allra lättaste och i många fall kan en mäklare kliva in och hjälpa till med inredning i samband med visning eller fotografering. För att din bostad ska se så snygg ut som möjligt kan det dock vara bra att skapa en viss förändring innan det är dags. Ett snabbt sätt att få hemmet att öka i värde är genom en golvslipning. Hos Golvslipning.net kan du få hjälp med detta och på så sätt få en mer eftertraktad bostad.

Andra knep och tips

1. Rensa ut så mycket som möjligt och satsa på fria ytor:

Fastighetsmäklaren Jeanette Fahlström menar att ”ett luftigt utrymme ger ett mycket bättre intryck”.

2. Ta hjälp av ett professionellt företag och slipa dina golv inför visningen. Golvet tar upp mycket yta i bostaden och är avgörande för hur den uppfattas.

3. Det är lättare att köpa en hel känsla av en bostad istället för att behöva tänka ut allting själv. Se därför till att skapa ett redan färdigt hem, men var inte för personlig.

4. Lämna inte väggar tomma. Det ger ett alldeles för kallt och tråkigt intryck