Köp en gasoluppvärmd badtunna

Planerar du köpa en badtunna, men bor i villakvarter? Du vill ha en badtunna, men vill inte behöva hålla på med ved och aska, och inte heller att det ryker en massa. Då är det perfekt att satsa på en gasoluppvärmd badtunna som du kan använda året om. Utan att grannarna märker av det.

Den stora fördelen med en gasoluppvärmd badtunna i jämförelse med en vedeldad badtunna är att du slipper rök och ved för att kunna bada. Ingen aska att kasta. Den vedeldade badtunnan är mysig ute på landet, men i ett villakvarter är det mycket smartare att ha en badtunna som är uppvärmd med gasol. Allt du behöver göra är att vrida på kranen, så är badvattnet snart uppe i 38°. Perfekt för ett skönt bad. Din gasoluppvärmda badtunna fungerar lika bra på vintern som på sommaren. Gå in på Svenska badtunnor som har ett stort utbud av både eld- och gasoluppvärmda badtunnor och även pooler.

Egen badtunna

Det är riktigt härligt att ha en egen badtunna. När du värmer upp den med gasol går det väldigt snabbt. Inom kort kan du hoppa ner i badet. En badtunna ger både avkoppling och mycket gemenskap. Du kan använda den året om, vilket är ett perfekt sätt att förgylla en vanlig torsdagkväll i gråaste november. Du kommer hem från jobbet. Skruvar på gasolen och kan snart hoppa ner i det härligt varma vattnet. Verklig vardagslyx. Bor du i villakvarter är det särskilt smart att köpa en gasoluppvärmd badtunna. Fördelarna med en badtunna som värms upp med gasol är:

• Ingen ved
• Ingen aska att ta hand om
• Du slipper rök

Badtunnan är väldigt lätt att installera och tar inte mycket plats. Det kan vara klokt att tänka igenom placeringen i trädgården. Många placerar badtunnan intill altanen. Du kan antingen ha den bredvid altanen, eller så bygger du ut din altan så att den går kring minipoolen. Så får du en riktig spadel hemma i trädgården. Oavsett är det klokt om badtunnan inte står under ett träd. Då kommer den bli skräpig av löv, kottar eller blad. Förutom att det är härligt att kunna titta upp mot stjärnhimlen när du badar i din pool utomhus i kallaste december.