Malin renoverar radhus själv

Har man viljan så har man kraften. Och ska man renovera ett helt radhus själv utan att vara hantverkare så bör man verkligen ha kraft. Detta är något som Malin Hedblom har, och klart vi kan lära av henne.

”Jag använder gamla saker och målar om. Jag har målat och tapetserat alla rum, målat skåpluckorna i köket själv och köpt nya handtag på Ikea. I badrummen har jag målat om våtrumstapeten och skåpen i stället för att köpa nya. Badrumsrenoveringen kostade bara 500 kronor.”

Tidningen Expressen skriver om den unga tvåbarnsmamman Malin Hedblom som tar till alla bra knep som finns för att kunna renovera sitt radhus, och detta är knep som alla borde ta till. Vad hon bland annat gör är att hon storhandlar, letar efter rabattkoder att använda samt att säljer gamla prylar. Och för denna lilla uppoffring som både är bra för plånboken och för miljön så har hon nu kunnat renovera sin bostad. På frågan om det är svårt att finna rabattkoder så säger hon att det är så otroligt mycket enklare än vad man först kan tro och när hon handlar nytt så handlar hon till barnen.

Gör det själv

4359258-red-toolbox-and-toolsJa, även om man kan få rotavdrag och att det går snabbare så finns det en otrolig charm i att renovera sin bostad själv. Sedan speciellt nu när det är så otroligt högt tryck på hantverkare så kanske det lönar sig att renovera själv då du kan få bättre resultat. Ett par fick tillbaka pengar efter att deras renovering blivit så otroligt dålig. Vill du läsa hela artikeln så kan du läsa mer här. Ska du renovera själv är det bra att du tänker på allt från bra redskap som kan behövas till de minsta batterierna. Redskap kan du försöka låna och batterier finner du här: http://www.batteriexperten.com/sv/artiklar/batterier/verktygsbatterier/index.html