Tröttnat på ditt hem? Skaffa ett nytt!

Heminredning är för många ett kärt intresse. Vårt hem är en förkroppslighet av vår personlighet, och många lägger mycket tid, kraft och pengar på att skapa den perfekta våningen. Det ska vara både stimulerande och avkopplande, vackert och vågat. Ibland går det inte att göra mer – ibland måste man ge upp.

När lägenheten eller huset inte har mer att ge dig är det dags att bege sig till nya jaktmarker. Med en fri värdering av mäklare kan du få en uppfattning om vad ditt gamla boende är värt och vad du kan investera i det nya. Så tveka inte, utan ta ut svängarna. Var vill jag bo? Vad vill jag? Vem är jag? Tänk stort!

  • Bo på en båt! Många när drömmen om att vakna bland kluckande vågor och kunna lägga till vid olika hamnar. För många innebär en båt en enorm frihetskänsla som gör att man kan leva både på stan och på landet. Men kom ihåg att en båt kräver mycket fix och reparation, och att kostnaderna för båten och dess skötsel ofta är stora. Den som vill bo på båt får inte vara rädd för att hugga i.
  • Bo i en fabrik! Urbant, javisst, och med skön New York-feeling, men i Sverige hittar du de flesta omgjorda fabrikslokaler på landsbygden. Andra renoverade byggnader kan också vara före detta skolor, mentalsjukhus eller affärslokaler. Den som väljer den här typen av boende kan förvänta sig högt i tak, gott om utrymme och många välbevarade detaljer.
  • Bo i kollektiv! Passade inte kärnfamiljen dig eller tröttnade du på att vara singel? Allt fler väljer bort traditionella boendeformer och tänker utanför de konventionella ramarna. Dela en större lägenhet med några vänner, ett varför inte ett helt hus? Du kan välja att bo som en familj eller att samla flera hushåll under ett och samma tak för att ibland inta gemensamma måltider eller dela på andra ansvarsområden som kan kännas allt för betungande på egen hand i vårt moderna samhälle.
  • Bo på en gård! Har du alltid älskat hästar och hundar är det kanske dags att starta stuteri eller kennel långt utanför stan. Kanske ingenting för den oerfarne, men väl ett spännande äventyr. Eller anställ en häst- eller hundexpert och var bara VD för själva verksamheten. Njut av de lantliga vidderna och de själlösa kreaturen.