Låna till renoveringen trots betalningsanmärkningen

Även du som har betalningsanmärkningar behöver renovera då och då. Kanske köket behöver uppdateras eller så behöver du göra en mindre renovering i vardagsrummet för att fräscha upp lite. Men som alla vet kostar en renovering pengar och för att få ett lån krävs det ofta att du inte har några betalningsanmärkningar eller skulder. Men misströsta inte – det finns aktörer som ger dig chans ändå.

Akuta renoveringar kräver snabba pengar. Källaren kanske har fått översvämning eller fönstren har gått sönder och läcker in kyla. Då måste även den skuldsatte rätta till misstagen. Hos Brixo kan du låna med betalningsanmärkning och fixa renoveringen utan problem!

Ett renoveringslån är en bra investering

Man brukar säga att ett lån ska användas till smarta saker och inte konsumtionslån eller skattebetalningar. En renovering är dock mycket bra att låna till eftersom det höjer värdet på huset och du får tillbaka pengarna inom en snar framtid. Att låna ut pengarna till en person med betalningsanmärkning är därför ingen större fara eftersom banken vet att pengarna kommer tillrätta. De vet även att bara för att du har en betalningsanmärkning betyder det inte att du är en oseriös person. Det kan hända alla någon gång i livet.

 

Betalningsanmärkningar trots betald skuld

Eftersom betalningsanmärkningar ofta kvarstår en viss tid efter att skulden är betald så är detta en belastning för många privatpersoner. En betalningsanmärkning kan stå upp till 3 år och orsaka problem. Därför gör många aktörer som så att de skapar fördelaktiga villkor för dem som har betalningsanmärkningar som egentligen redan är lösta, det vill säga där skulden är betald. Kolla alltid upp sådana långivare. Många internetsajter har jämförelsesajter där du enbart kan kika på långivare som erbjuder lån till folk med betalningsanmärkningar, vissa upp till flera stycken. Efter det jämför du ränta och andra avgifter så att du får ut det mest fördelaktiga lånet – till exempel hos Brixo.